Pro sau contra rezultatelor live

Dan Bradu seo
Share Button

Pro sau contra rezultatelor liveIn ultima perioada din ce in ce mai multe siteuri de pariuri apeleaza si la rezultate live.

Chiar daca exista siteuri specializate pe acest fenomen ( cum ar fi http://www.e-pariuri.ro/rezultate-scoruri-live.php ) toata lumea constientizeaza cat de importante devin rezultatele live in fenomenul pariurilor.

Chiar daca argumentele pro sunt cu mult mai multe fata de cele contra, exista si pareri care sunt impotriva acestor siteuri. Unii spun ca rezultatele live strica farmecul competitiei, ca e mult mai bine sa te afli pe stadion, sa platesti un bilet etc. Insa eu cred ca toate siteurile de rezultate live sunt bine venite.

In primul rand e vorba de distanta si de multitudinea competitiilor / meciurilor. E pur si simplu imposibil sa ajung la un meci de fotbal din Islanda sau America de Sud, sau e pur si simplu imposibil sa fiu prezent la doua meciuri ce se disputa la aceeasi ora, chiar daca se disputa in acelasi oras. Pentru astfel de situatii putem apela la aceste siteuri. Deci avem deja un argument solid pro rezultate live.

Altii zic ca e de ajuns un televizor si un post de televiziune care sa transmita meciul. Ok, dar ce ne facem cand la fel exista cateva meciuri ce se disputa la aceeasi ora, si care se afla pe biletul nostru?

Sau mai rau, daca pur si simplu nu avem acces la un televizor, si muncim sau ne aflam intr-un autobuz / tren etc., ei bine in acest caz ne scoatem telefonul si intram pe un site de rezultate live sau sunam pe cineva, si cu telefonul in mana si cu biletul in cealalta verificam daca avem sanse de castig. Deci in continuare rezultatele live castiga detasat.

Urmatoarea problema e cea a dependentei de pariuri, sau a altor astfel de fenomene ce apar ca efect secundar al folosirii pariurilor. Ei bine eu cred ca agentiile de pariuri, casele de pariuri si siteurile de rezultate live nu au nicio vina in acest fenomen.

Dupa cum se stie omul are o fire slaba si usor manipulabila si maleabila, de aceea unii ajung la astfel de stari de dependenta si lipsa de control asupra propriilor actiuni; si e bine de spus ca acestia reprezinta un procent foarte mic din totalul de pariori.

Fenomenul este accentuat si de starea economica a tarii noastre, numarul mare de someri care doresc sa castige un ban in plus creste nevoia de case de pariuri si alte astfel de surse de venit imediat; lucru dublat si de firea romanilor, natie ce doreste sa se imbogateasca peste noapte cu cat mai putin efort depus (si sincer nu cred ca e o caracteristica doar de-a noastra, insa in alte tari in care salariile sunt mari, omul nu prea mai are chef de astfel de jocuri si pariuri, facand-o doar pentru distractie si amuzament, sau la o iesire la bere ca-ntre baieti).

Iata deci ca am gasit mai multe puncte pro care le—au demontat pe cele contra, si cei care sunt in continuare impotriva acestui fenomen sunt doar cei mai in varsta, sau cei mai traditionalisti, insa chiar si acestia si-ar schimba parerea dupa cateva clickuri.

Alte stiri actuale :

1. Cote beton din fotbal şi tenis
2. Ciprian Marica, despre barajul cu Grecia: “Sunt mai experimentati decat noi”
3. Liga I: Etapa a 14-a. Ceahlăul, victorie la Botoşani. Azi, Viitorul – Pandurii
4. Soccer Moves – un joc de fotbal inedit disponibil in App Store
5. Marica egal cu echipa lui Săpunaru » Getafe – Elche 1-1
6. Jardel revine pe teren la 40 de ani! Mii de oameni şi-au anunţat deja prezenţa la debutul atacantului

Be Sociable, Share!