Probleme frecvente pentru iPhone si cum sa le rezolvi

Share Button

Probleme frecvente pentru iPhone si cum sa le rezolviSe spune despre dispozitivele iPhone ca ar fi cele mai performante dintre toate telefoanele de pe piata, iar drept urmare multi utilizatori atunci cand au nevoie de un nou smartphone, isi aleg un asemenea dispozitiv, in ciuda pretului.

Chiar daca insa, dispozitivele iPhone au preturi mari si dispun de specificatii tehnice cu adevarat impresionante, ele pot intampina diferite probleme de functionare, si pot ajunge in service, pentru a fi reparate de catre cei mai buni specialisti in reparatii iPhone Bucuresti. Exista si situatii in care aceste dispozitive intampina probleme, dar acestea pot fi remediate acasa. Iata cateva exemple in acest sens:

Problema Bluetooth pentru iPhone

Conexiunea Bluetooth esuata sau imposibilitatea de a va asocia iPhone-ul cu un dispozitiv Bluetooth este o problema comuna pentru iPhone. Hackul simplu initial este sa accesati Setarile, sa dezactivati apoi Bluetooth si sa reporniti dispozitivul. De asemenea, puteti comuta modul Avion.

Daca acest lucru nu rezolva problema, accesati Setari> Bluetooth, selectati „Uitati acest dispozitiv” si apoi incercati din nou sa il asociati. Actualizarea la cea mai noua versiune a iOS rezolva adesea problema.

iPhone-ul nu se poate conecta la Wi-Fi

Dupa actualizarea la iOS 11, utilizatorii au reclamat ca iPhone-ul lor nu se mai conecteaza la reteaua personala de Wi-Fi. Solutia initiala este sa reporniti iPhone-ul si sa verificati conexiunea Wi-Fi. Asigurati-va ca routerul functioneaza bine si este actualizat la cel mai recent firmware. Daca problema nu este rezolvata, incercati sa va conectati la Wi-Fi dupa ce incercati „Resetati setarile retelei” sub Setarile iPhone. Cu toate acestea, daca aceste corectii nu duc la succes, faceti upgrade la o versiune mai noua sau restaurati o versiune anterioara.

Telefonul dvs. nu se va incarca

Descoperiti ca nu puteti incarca bateria deloc decat daca tineti telefonul intr-un anumit unghi? Poate ca conectati telefonul, il lasati cateva ore si reveniti sa aflati ca ati crescut doar cu 15%.

Uneori, atunci cand conectati telefonul, vedeti fulgerul in coltul din dreapta sus aratand ca telefonul dvs. se incarca. Il puneti jos si pictograma fulgerului dispare. Oricat de enervant este, aceasta poate fi cea mai usoara problema a bateriei pentru iPhone de remediat.

Ce se intampla cel mai probabil este ca incarcatorul dvs. nu se conecteaza in port in mod corespunzator, deoarece exista unele resturi construite in portul de incarcare. In acest caz, tot ce trebuie facut este simplu si la indemana oricui, pentru ca se curata portul de incarcare, iar telefonul trebuie sa se incarce fara probleme.

Incarcarea unei baterii complet evacuate dureaza mai mult decat credeti

Daca un iPhone nu s-a pornit dupa 15-20 de minute de la conectare, majoritatea utilizatorilor de iPhone vor fi gata sa se indrepte catre atelierul de reparatii.

Adevarul este ca, daca o baterie este complet scursa, uneori poate dura pana la o ora de incarcare inainte de a porni deloc. Daca un iPhone a inceput sa porneasca, dar a fost eliminat de la sursa de alimentare, acest lucru ar putea intrerupe ciclul de pornire si poate provoca deteriorarea software-ului telefonului. Din acest motiv, un iPhone nu se va aprinde pana cand bateria nu atinge un anumit prag.

Daca sunteti sigur ca portul de incarcare a telefonului este curatat corespunzator, iar cablul de incarcare pe care il utilizati este de buna calitate, lasati incarcarea telefonului pentru putin timp. S-ar putea sa se reparne pana la urma.

Daca acest lucru nu se intampla, exista o serie de resetari pe care le puteti incerca pe un telefon, chiar daca nu afiseaza nicio viata pe ecran.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!