Proiectoare LED de exterior, cum faci alegerea corecta?

Share Button

Ilumintul corect in exteriorul unei case, a unui grup de apartamente sau chiar si iluminatul exterior a unui spatiu de depozitare are o importanta la fel de mare precum iluminatul interior.

De fapt, daca ne gandim mai bine, iluminatul exterior are un dublu rol dat fiind faptul ca sporeste securitatea, hotii neavand curaj sa patrunda in curte, insa iluminatul exterior are si rol decorativ.

Cea mai simpla si totodata cea mai economica modalitate de a ilumina o gradina este reprezentata de proiectoarele led care se gasesc intr-o varietate bogata de modele pe piata.

Atunci cand vrei sa ai o curte luminoasa, cu siguranta trebuie sa tii cont de cateva detalii foarte importante pentru a putea face cea mai buna alegere. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti raspunsuri pentru cateva intrebari foarte simple.

Dan Bradu seo

“Ce destinatie are zona pe care imi doresc sa o iluminez?”, este o prima intrebare pentru care trebuie sa cauti raspuns, iar aici raspunsurile pot fi mai mult. Poti avea nevoie de proiectoare led pentru iluminatul curtii, poti avea nevoie de proiectoare pentru a ilumina un spatiul de depozitare in care iti pastrezi anumite scule, etc.

“La ce distanta de sol poate fi facut montajul proiectoarelor?”, aceasta este o alta intrebare pentru care trebuie sa cauti raspuns. Ei bine, distanta difera de la un proiector la altul, in functie de topul acestuia.

Trebuie deasemenea sa stii cum iti doresti sa activezi si sa pui in functiune proiectorul, insa trebuie sa stii si ceea ce ai in jurul proiectorului.

Toate aceste aspecte sunt extrem de importante si cu siguranta trebuie sa tii cont de fiecare in parte pentru a putea sa faci cea mai buna alegere.

Pentru curtea casei tale poti sa iti indrepti atentia de exemplu spre un TROY, un Proiector economic cu trepied (50W) / Troy 28005, care poate sa fie ideal pentru o iluminare ca la carte.

In cele ce urmeaza in acest articol vei putea sa gasesti specificatiile tehnice ale proiectorului, iar in acest fel vei ajunge la concluzia ca TROY este proiectorul de care ai nevoie pentru a-ti ilumina curtea:

  • 220 – 240 V, 50 Hz;
  • Proiectoril dispune de o lampa led de 50 W care contine 88 de leduri;
  • Clasa de protectie a ledului este de tip I/ IP54;
  • Corpul lampii este realizat din aluminiu turnat;
  • Cadrul proiectorului este reglabil si se monteaza din doua componente;
  • Telescoapele tubulare ale trepiedului sunt fabricate din otel;
  • Proiectorul dispune de un cablu de alimentare de 2 metri;
  • Inaltimea proiectorului este reglabila, intre 80 centimetri si 181 centimetri;
  • Produsul vine impachetat in cutie de carton.

Asadar, tinand cont de aceste specificatii, se poate spune ca proiectorul TROY este ideal pentru curtea casei tale. Mai mult decat atat, fara a mentiona in articol pretul sau, se poate spune ca produsul vine la un raport calitate – pret mult mai bun decat alte proiectoare casa si gradina.

Deci, daca iti doresti o curte luminata pe timp de noapte, TROY reprezinta solutia.

Be Sociable, Share!