Puncte tari si puncte slabe ale telefoanelor Allview

Share Button

Puncte tari si puncte slabe ale telefoanelor AllviewSmartphone-urile sunt mai mult decat niste simple dispozitive pentru noi oamenii, pentru ca fara sa ne dam seama, am ajuns sa fim dependenti de ele, astfel ca putem spune ca ele reprezinta parte din viata noastra.

Aceasta afirmatie cu siguranta nu este gresita, mai ales daca tinem cont de faptul ca, avand la indemana un astfel de dispozitiv, il putem folosi pentru a socializa cu prietenii virtuali, sau il putem folosi pentru a ne vedea prin intermediul unor aplicatii, cu membrii familiilor noastre, care sunt in alte localitati sau chiar in alte tari.

Ei bine, tinand cont de acest aspect, este evident faptul ca fiecare dintre noi, ne vom indrepta atentia numai si numai spre telefoanele care apartin unor branduri de top de pe piata, in momentul in care va trebui sa ne cumparam un smartphone.

Sunt insa si utilizatori care si-ar dori sa isi poata permite un smartphone de la Samsung sau de la Apple, insa datorita faptului ca nu detin o suma de bani care sa le permita sa isi cumpere un asemenea telefon, isi vor indrepta atentia spre dispozitivele altor producatori.

In aceasta situatie, cu siguranta ideea de a opta pentru un model de la Allview ar fi una foarte buna, pentru ca, in ultimii ani, acest producator a scos pe piata mai multe modele de smartphone extrem de performante.

In trecut, lumea se ferea de telefoanele celor de la Allview, pentru ca acestea nu functionau asa cum lumea se astepta, insa odata cu trecerea timpului, specificatiile tehnice de care dispun aceste telefoane au inceput sa fie din ce in ce mai imbunatatite, astfel ca acum iti poti cumpara un smartphone de la acest brand care are specificatii tehnice similare cu cele ale modelelor HTC sau Sony de exemplu.

Fara doar si poate, un punct forte al telefoanelor acestui producator, il reprezinta designul, astfel ca poti avea un telefon de la un brand bun de pe piata, care arata impecabil, plus ca dispune de specificatii tehnice remarcabile.

Raportul calitate pret al telefoanelor acestui brand, indiferent despre ce model vorbim, este unul excelent, iar aici trebuie mentionat si faptul ca orice piesa de schimb, de la display Allview, si pana la procesor, antena de semnal sau touchscreen, piesele telefoanelor Allview sunt foarte ieftine.

In ceea ce priveste punctele slabe, la fel ca si in cazul oricarui model, al oricarui brand, trebuie amintit faptul ca si telefoanele Allview, rezista destul de putin timp incarcate.

S-au depistat cazuri in care telefoanele acestui producator au inceput sa se blocheze in momentul utilizarii, datorita faptului ca utilizatorul a avut mai multe aplicatii deschise in acelasi timp, insa astfel de cazuri au fost destul de rare.

Ei bine, in ciuda faptului ca Allview nu este un brand la fel de indragit precum Samsung sau Apple, Sony sau HTC, cu siguranta se merita sa iti indrepti atentia si spre modelele sale, atunci cand ai nevoie de un smartphone performant, mai ales daca vrei un model performant si ieftin.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!