Schimbare radicala de look cu extensii par natural ieftine

Dan Bradu seo
Share Button

Schimbare radicala de look cu extensii par natural ieftineCu toate ca sunt privite precum o necesitate de unii si un moft de altii, tot mai multe persoane utilizeaza extensii par natural ieftine, pentru a obtine look-ul mult dorit si a se bucura de un par plin de volum.

Persoanele interesate de o schimbare radicala de look pot apela la extensii par natural ieftine, care sa fie potrivite pentru fiecare persoana in parte.

Astfel, extensiile se diferentiaza in functie de tehnica de atasare, modul in care sunt construite si calitatea parului utilizat la conceperea acestora, iar printre cele mai utilizate sunt cele care se aplica prin folosirea unui adeziv, acestea fiind extensii cu cheratina, cat si impletite sau clip-on.

Extensiile de par cu cheratina sunt permanente, cu lipire la cald, iar montarea acestora se efectueaza doar de catre o persoana specializata. Pentru a intretine aceste extensii par natural ieftine cu cheratina este important ca la spalare sa nu se insiste foarte mult la radacini, iar indreptarea parului sa nu se efectueze la radacina.

Persoanele care doresc sa nu utilizeze adezivi la montarea extensiilor, pot folosi extensii par natural ieftine impletite, care se aplica simplu, prin impletirea unei suvite de par de-a lungul scalpului, urmata de atasarea extensiilor de aceasta suvita.

O modalitate inovatoare de aplicare a extensiilor consta in utilizarea celor cu microring, acestea fiind extensii par natural ieftine care se aplica prin fixarea ineluselor pe suvita de par, fiind semi-permanente.

Printre cele mai recomandate extensii par natural ieftine sunt cele clip-on, datorita faptului ca sunt extrem de accesibile, dar si a modului prin care se aplica. Astfel, acestea se pot monta de catre orice persoana, din confortul propriei locuinte. Daca sunt aplicate corect, se va obtine un par mult mai bogat si mai lung, asemeni altor tipuri de extensii de par aplicate.

Daca se opteaza  pentru extensii par clip on, este important ca acestea sa se dea jos inainte de culcare sau inainte de spalarea parului, iar daca vor fi bine ingrijite, va veti putea bucura de ele pe o perioada indelungata de timp.

Spre deosebire de extensiile de par sintetic, cele care sunt confectionate din par natural sunt de o calitate superioara si fac posibila utilizarea produselor de styling, cat si a ondulatoarelor sau a placii de indreptat parul. Astfel, veti putea coafa parul, asemeni parului dumneavoastra natural, pentru a obtine coafura dorita.

Din fericire, astazi se pot utiliza extensii par natural ieftine cu mult mai multa usurinta, deoarece sunt mult mai accesibile, fiind utilizate de un numar tot mai mare de persoane. Daca doriti sa faceti o schimbare de look sau sa va bucurati de un par mult mai lung si mai bogat, atunci puteti apela la extensii par natural ieftine, pentru a obtine un look de invidiat.

Totodata, sunt disponibile tot mai multe informatii cu privire la extensiile de par, atat la avantajele si dezavantajele pe care le ofera, cat si la modul de intretinere al acestora, pentru a putea alege tipul de extensii potrivit pentru dumneavoastra. Cu siguranta, extensiile de par sunt extrem de utile persoanelor preocupate de aspectul fizic si de propria podoaba capilara.

Alte stiri actuale :

1. Secretele Indiei: Henna pentru par si suflet
2. 6 greseli pe care le faci atunci cand iti piepteni parul. Scapa de ele!
3. Cum sa scapi de părul nedorit în mod natural
4. 7 greseli in periajul parului. Cum se piaptana corect podoaba capilara
5. Frumoasă din cap până în picioare
6. Greseli de look pe care le fac tinerele la 20 de ani

Be Sociable, Share!