Sfaturi pentru achizitia unui scooter electric

Share Button

Sfaturi pentru achizitia unui scooter electricCe cadou minunat de ziua ta – un scooter electric propriu! Nu ati stiut niciodata ca acest lucru a fost exact ceea ce cautati pentru a face comoditatea zilnica mai placuta, pentru a va reduce cheltuielile de calatorie personale si a lasa o amprenta mai ecologica asupra mediului!

Dupa cum va imaginati ca va plimbati pe trotuar, va dati seama ca nu stiti nimic despre scuterele electrice! Gandul de a fi un incepator pe noua jucarie este atat glorios si un gand stresant si stiti ca aveti nevoie sa cititi unele sfaturi pentru incepatori, astfel incat sa puteti invata totul intr-o clipa. Mai jos am oferit un mini curs de utilizare scutere electrice, cu unele dintre cele mai importante sfaturi pentru cei care tocmai se ocupa de aventuri pe scooter.

1. Cunoasterea tipurilor de locuri cu cele mai bune medii in care sa va miscati in siguranta.

Dan Bradu seo

Cu ajutorul scuterului versatil, puteti calatori in locuri pe care niciodata nu visati sa le traversati intr-o masina! Conceptul de a calari un scuter electric ca o forma principala de transport ar putea parea descurajant la inceput sau poate chiar un pic nepractic. Dar, odata ce ati verificat lista noastra cu locuri uimitoare de croaziera in jurul lumii, veti realiza ca posibilitatile sunt fara sfarsit si ca mintea voastra va fi in curand setata de gasirea a noi locatii.

2. Scooterul are si o baterie deci evitati sa ramaneti suprinsi cand ea se descarca

Scooterul are o baterie extrem de puternica, ce sigura energia si care este reincarcabila si facuta din litiu-ion. Aceasta baterie alimenteaza motorul Brushless sau Hub brushless al scuterelor – in functie de modelul care este montat pe cadru. Aceste motoare care contin magneti puternici sunt alese datorita fiabilitatii ridicate, eficientei si raportului mare putere-volum. Odata ce bateria este incarcata si scuterul este pornit, curentul electric este transferat pe motor prin fire, ceea ce face ca rotile sa se roteasca.

La fel ca orice alt dispozitiv electric si / sau un vehicul care este folosit in mod regulat, scuterul poate necesita si o intretinere din cand in cand, asa ca asigurati-va ca aveti grija de scuterul vostru, fara a calatori in conditii meteorologice periculoase, nu mergeti pe un teren foarte stancos de exemplu.

3. Fiti constienti de bunele practici de siguranta

20 mph poate sa nu para prea repede fata de viteza din momentul in care calatoriti intr-o masina, dar se va simti destul de diferit pe un scooter electric in care stati si nu sunteti protejat. Vorbiti despre exaltare! Puteti face orice calatorie pe scooter chiar mai placuta, practicand obiceiurile de conducere necesare cum ar fi purtarea unei casti si respectarea legilor privind traficul.

4. Cunoasteti capacitatea acumulatorului si cand este timpul sa il reincarcati

Dupa cum am mentionat mai devreme, calatoria pe scooter este pur si simplu perfecta pentru calatoriile in jurul oraselor, comunelor, campusurilor universitare si chiar parcurilor, deoarece nu trebuie sa calatoriti prea multi kilometri pentru a ajunge de la punctul A la punctul B.

Dar daca planuiti ca in timpul calatoriilor sau vizitelor cu scooterul sau bicicleta sa faceti anumite lucruri, trebuie sa va planificati inainte sa va asigurati ca aveti capacitati de incarcare la dispozitie ori de cate ori este nevoie, deoarece va trebui sa incarcati bateria in medie la fiecare 20 de kilometri, in functie de modelul de scooter ales .

 

Be Sociable, Share!