Shell Helix Ultra 0W

Dan Bradu seo
Share Button

 

Pentru ca o mașină să funcționeze ca un ceas, are nevoie de o îngrijire adecvată. Fără ulei de motor de înaltă calitate, mașina nu va porni, mai ales pe vreme rece și va face zgomot din cauza blocajelor motorului. Investește într-un ulei de eficient, cum ar fi Shell Helix Ultra 0W, pentru a evita risipa de bani în reparații.

Marca Shell s-a stabilit de multă vreme pe piață, este de încredere și preferată de mărcile Hyundai, KIA, BMW, Volkswagen, Renault etc. Piloţii Ferrari de Formula 1 folosesc doar ulei de motor Shell Helix Ultra. În cursele MotoGP, inginerii echipei Ducati se bazează, de asemenea, doar pe uleiul de motor Shell Advance.

Tehnologie ulei motor Shell Helix

Pentru ca mașina să funcționeze corect, cumpără ulei de motor Shell Helix  sau Shell Helix Ultra 0W. Aceste uleiuri sunt fabricate pe baza tehnologiei sintetice, sunt ideale pentru mașinile străine și mașinile interne moderne, concepute pentru motoarele diesel și pe benzină. Uleiul Shell Helix  îndeplinește standarde ridicate de mediu, nu conține clor, este foarte alcalin și de asemenea, este un ulei de motor care participa activ la reducerea consumului de combustibil. Pentru clima noastră, cu ierni reci și veri calde, uleiul Shell Helix Ultra 0W este cea mai bună opțiune. Este demn de remarcat faptul că linia Shell conține uleiuri multigrad care îți permit să operezi cu încredere motorul la temperaturi de la -35 la +45 grade Celsius.

Uleiuri de motor Shell Helix Ultra 0W cu diferite vâscozități

Uleiul de motor Shell Helix Ultra 0W30 este potrivit pentru iernile reci și facilitează pornirea motorului în anotimpul rece. Datorită vâscozității sale reduse, reduce fricțiunea pieselor, crește rezistența la uzură și reduce consumul de combustibil. Datorită aditivilor, uleiul Shell Helix Ultra 0W30 protejează împotriva coroziunii și înfundarea filtrului cu funingine.

Shell Helix Ultra 0W40 este un ulei cu vâscozitate redusă, potrivit pentru condusul pe temperaturi scăzute. Dacă se întâmplă să mergi de la un climat geros la unul fierbinte, nu se va întâmpla nimic rău cu motorul mașinii, deoarece, uleiul de motor Shell Helix Ultra 0W40 nu își va pierde proprietățile, chiar și cu o supraîncălzire puternică. Datorită Shell Helix Ultra 0W40 piesele se freacă mai puțin, crescând durata de viață a motorului.

Uleiul de motor este un fluid esențial pentru automobile. Sarcina sa este de a asigura ungerea părților de lucru ale unității de putere, reducând astfel fricțiunea și, prin urmare, uzura. În plus față de această funcție principală, uleiurile moderne de motor creează, de asemenea, o peliculă puternică pe suprafața pieselor motorului, care protejează metalele de coroziune, de efectele negative ale temperaturilor ridicate și scăzute și de formarea depozitelor nocive. Majoritatea lubrifianților moderni includ și aditivi de curățare. 

Uleiurile de motor Shell Helix Ultra 0W sunt proiectate pentru a elimina depunerile inevitabile în timpul funcționării motorului, precum și pentru a preveni formarea lor. Depozitele de nămol, depozitele de carbon – afectează performanța motorului și accelerează uzura motorului. Uleiul de motor Shell Helix Ultra 0W este unul dintre cele mai populare. Calitatea înaltă, performanța excelentă, o gamă largă de uleiuri Shell – acestea sunt principalele avantaje ale acestui brand.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

Be Sociable, Share!