Solutia impotriva ridurilor, fabricata in Romania

Dan Bradu seo
Share Button

Te-ai saturat sa incerci o multime de creme, de masti si de leacuri babesti pentru a diminua ridurile, dar fara niciun rezultat? Consideri ca e momentul sa renunti la toate miturile si sa alegi ceva cu adevarat util si eficient? Citeste in continuare si vei descoperi solutia. E mai simpla si mai aproape decat ai fi crezut. Este crema bio antirid Rejuvenate.

Factorii determinanti ai ridurilor

Sunt multi factori care contribuie la aparitia ridurilor. Insa cei mai cunoscuti sunt: varsta (trecerea timpului), gravitatia, expresiile faciale, expunerea la razele ultraviolete si fumatul.

Stim ca odata cu varsta toate organele se deterioreaza si sunt supuse degradarii. Nici pielea, cel mai mare organ, nu poate scapa. Cu atat mai mult tenul, care este cea mai expusa zona de piele si cea mai sensibila, putem spune.

Motivul stiintific este acela ca celulele se divid tot mai incet, dar mor cu aceeasi viteza. Astfel, se pierde colagenul si elastina care fac posibila mentinerea tineretii. Acesta este cel mai important factor, ceilalti doar contribuind intr-o mai mare sau mai mica masura.

Expresiile faciale sunt si ele un factor, avand in vedere faptul ca prin fiecare miscare a muschilor faciali, pielea trebuie sa isi revina, dar din lipsa de colagen si elastina, acest lucru pe care il percepem ca pe ceva normal, este tot mai greu de realizat.

De aceea, cele mai multe riduri se formeaza in jurul cutelor de expresie pe care le dezvoltam fiecare, pe frunte, la coada ochilor si in jurul gurii.

Poate ca araboaicele stiu ele ce stiu. Poate ca acoperirea fetei nu tine doar de religie, ci si de protectie impotriva razelor ultraviolete. Si chiar daca nu locuim intr-o zona foarte calda, ci una temperata, razele ultraviolete ne afecteaza aproximativ in aceeasi masura. Efectul este tot asupra elastinei si a colagenului.

Iar ultimul factor, cel care nu tine cont de varsta, ci de perioada si intensitatea viciului, este fumatul. Prin toxinele pe care le introduce in organism, incetineste procesul de productie a colagenului. Nu mai este nevoie sa specificam cat de important este acesta pentru mentinerea tonusului.

Ne gandim ca acestia sunt doar factori externi. Unde mai punem si alimentatia deficitara in vitamine pe care o avem majoritatea dintre noi?

Metode de combatere si prevenire a ridurilor

Atunci incepem sa ne gandim la metode prin care sa combatem aceste minusuri. Iar odata raul facut, trebuie sa ne indreptam atentia spre mai mult decat schimbarea obiceiurilor proaste de pana acum. Nu mai este suficient sa aplicam creme cu factori de protectie importriva razelor UV si nici schimbarea stilului de viata.

Este nevoie de reparatii intensive, iar pentru asta avem nevoie de ingrediente care stimuleaza productia de colagen si elastina intr-o concentratie foarte mare, asa cum se regasesc in crema antirid bio Rejuvenate produsa chiar in Romania de catre laboratoarele Dailani Beauty. Concentratia mare de vitamine, uleiuri esentiale si omega 6 ii ofera cremei proprietati miraculoase.

Crema Rejuvenate este solutia la indemana care a demonstrat in nenumarate randuri efectele sale incredibile in estomparea rapida a ridurilor si in prevenirea acestora.

Avand in vedere concentratia foarte mare, este nevoie doar de o cantitate foarte mica de crema pe tenul umed si rezultatele vor fi vizibile intr-un timp foarte scurt. Trebuie sa avem din nou incredere in produsele romanesti de calitate.

Be Sociable, Share!