Telefon de fite, husa neaparat!

Share Button

Ce satisfactie mai mare exista decat cea in momentul in care, dupa multa vreme, ati reusit sa aveti telefonul dorit? Dupa ce il butonati pret de cateva ore, veti sti ca acestuia ii lipseste ceva si anume protectia. Nu de alta, insa aceasta ii asigura o durata de viata mai lunga, iar voi va protejati mai bine investitia.

Nu uitati ca, cu toate ca este in garantie, aceasta poate fi schimbat sau reperat pe cheltuiala firmei sau operatorului de telefonie mobila de la care l-ati achizionat doar in anumite conditii specificate in contract.

Adica, daca ati scapat telefonul din mana si i-ati spart ecranul, va trebui sa il reparati pe propria cheltuiala. Insa, cum nimeni nu isi doreste sa ajunga in aceasta situatie, este mult mai simplu sa va cumparati o husa de telefon care sa va protejeze achizitia mult visata.

De aceea, de o importanta capitala este si alegerea husei potrivite telefonului vostru. In cazul in care veti cumpara una care nu se potriveste, nici nu veti putea raspunde la telefon. De aceea, trebuie sa va luati si telefonul cu voi in momentul in care alegeti husa. O husa poate fi din silicon, PVC sau piele sau orice alt material, insa plasticul nu este recomandat, deoarece nu va ajuta la nimic.

Dan Bradu seo

Daca veti alege o husa de telefon din piele, ii veti oferi achizitiei o nota aparte si un stil care nu se aseamana cu ale celorlalti posesori de smartphonuri. Tot ce trebuie sa stiti este ca husa trebuie sa se plieze perfect pe telefon pentru a nu va crea nici un fel de disconfort in momentul utilizarii. O husa perfecta va va oferi acces complet atat la comenzile telefonului cat si la camera foto, dar si la difuzor si la porturile de conectare USB.

Pe langa o husa de telefon puteti sa va achizitionati si o folie de protectie a ecranului. Sa nu uitam ca aceasta parte se zgarie cel mai usor si se uzeaza. Puteti alege o folie din plastic sau din sticla, aceasta din urma fiind foarte eficienta. Este foarte subtire si aproape nu o veti simti in momentul utilizarii telefonului. Cu alte cuvinte, alegerea unei huse de telefon nu mai este o misiune imposibila cum era acum cativa ani.

De ce este conditionata alegerea unei huse personalizate?

O husa se alege si in functie de durabilitate. Puteti apela si la site-urile on-line, insa tot mai eficienta ramane varianta magazinului unde puteti proba husa direct pe telefon. Posibil sa nu va placa cea aleasa si o puteti schimba imediat. Comandand on-line o husa de telefon, acest lucru devine mai complicat.

O husa durabila va protejeaza telefonul de socuri, zgarieturi chiar si de umezeala, mentinandu-l intr-o stare foarte buna. In cazul in care veti dori sa il vindeti, acest lucru va va ajuta foarte mult. Sa nu uitam ca prima impresie conteaza foarte mult, iar un telefon care nu arata tocmai bine nu va fi cumparat de nimeni sau in nici un caz nu veti primi suma ceruta pe el.

Be Sociable, Share!