Tu unde alegi sa te cazezi in Brasov?

Share Button

Un sejur la munte poate fi o provocare inca de cand incepi sa cauti spatiul de cazare deoarece desi exista multe optiuni in acest caz, acestea sunt deseori aceleasi si fie sunt ocupate, fie sunt mult prea scumpe pentru bugetul tau. Daca ai o familie de 4 persoane (2 adulti si 2 copii mai maricei), e foarte posibil ca hotelurile sa nu va primeasca intr-o camera dubla normala si daca vei vrea sa calatoresti alaturi de copii, vei fi nevoit sa inchiriezi 2 camere, ceea ce inseamna bani in plus.

De aceea este bine sa apelezi cu incredere la Brasov Sweet Retreat. Aici vei gasi ceea ce ai nevoie pentru a avea vacanta mult visata alturi de familie si de asemenea, fara a face o gaura imensa in buget. 

Ce spatii de cazare ofera Brasov Sweet Retreat? 

Cu un singur click distanta, vei putea gasi numeroase spatii de cazare in regim hotelier si vei putea beneficia de tot confirtul de care ai nevoie.

Spatii de cazare:

Apartamente cu 2 si 3 camere, dotate cu jacuzzi cu apa calda si hidromasaj, pozitionat pe o terasa larga, de pe care vei putea admira peisajul mirific al zonei muntoase si vei putea respira aer curat, in timp ce corpul se scufunda in apa minunata. Toate apartamentele sunt dotate cu mobilier modern si electrocasnice de top, astfel incat tu sa te simti mai bine decat acasa daca se poate…

De asemenea vei putea petrece seri minunate alaturi de familie in jurul semineului din dotare. Aceste apartamente sunt igienizate dupa fiecare client, astfel incat te vei putea simti in siguranta de fiecare data cand alegi sa te cazezi aici.

Cabana este un alt spatiu de cazare pus la dispozitie de catre Brasov Sweet Retreat. Daca ai o familie numeroasa, prieteni multi, atunci este optiunea perfecta pe care ai putea sa o alegi. Cabana este situata intr-o zona superba, in care poti admira peisajul mirific si te poti bucura de natura ori de cate ori doresti. Cabana dispune de multiple dormitoare, bai si spatii comune in interior cat si in exterior.

Are de asemenea o bucatarie utilata complet dar si o zona de gratar/foisor in curte, pentru ca tot confortul sa fie asigurat din toate punctele de vedere. Preturile de inchiriere sunt unele mai mult decat avantajoase, daca ne raportam la calitate-pret dar si la celelalte spatii de cazare din zona. Alege si tu confortul in vacahta, calitatea si relaxarea! Alege un spatiu de cazare de la Brasov Sweet Retreat si cu siguranta va fi o alegere inspirata si pe care o vei recomanda si altora, de cate ori vei avea ocazia!

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!