Vrei un cartier bun pentru familia ta? Alege Greenfield!

Share Button

Vrei un cartier bun pentru familia ta? Alege Greenfield!E dificil sa gasesti apartamentul perfect prin multitudinea de oferte de apartamente noi in Bucuresti. Cel mai important aspect pentru fiecare dintre noi este alegerea zonei in care este situat.

Criteriul cel mai important in alegerea zonei este proximitatea punctelor de transport,a obiectivelor de interes pentru familie. Desi este importanta si comunitatea in care urmeaza sa te muti, pentru ca acestia vor fi oamenii cu care vei intra cel mai des in contact, mediul cu care copilul tau va creste.

Dan Bradu seo

Pentru un parinte grijuliu, zona in care se va muta cu familia inseamna mult mai mult, trebuie sa ofere si o calitate superioara a vietii, facilitati pentru petrecerea timpului liber, un mediu sigur si curat, ferit de noxe si zgomot.

Daca vrei o locuinta care sa indeplineasca toate aceste conditii, vino in Greenfield. Cartierul se invecineaza, la numai 20 m, pe doua din cele trei laturi, cu padurea Baneasa si padurea Tunari. Cele peste 900 ha de padure actioneaza ca un filtru natural, asadar aici intalnim cele mai scazute valori de zgomot si de emisii poluante din Bucuresti.

Ca localizare se afla in sectorul 1 al capitalei, nu departe de Baneasa Shopping City, unde poti sa mergi la cumparaturi sau la film, sa te distrezi impreuna cu familia si prietenii. Pentru ca DN1 si centura Bucurestiului sunt la numai cateva minute departare, iti va fi mai comod sa pleci din oras.

Statiile de metrou Tokio, Washington si Paris din Magistrala 6, care va lega reteaua existenta din Capitala de Aeroportul Otopeni, vor fi amplasate in apropierea ansamblului rezidential GREENFIELD, in dreptul Baneasa Shopping City, Ambasadei SUA si, respectiv, Liceului Francez.

In urmatorii ani, Gradina Zoologica din apropiere se va extinde si va deveni Bio Parcul Zoo.

In Greenfield descoperi un stil de viata modern, cu accept pe calitate: de la cadrul natural, aer curat pana la dezvoltarea unui parc privat si complex multifunctional Greenfield Plaza. Complexul este un plan de viitor si va oferi locuitorilor servicii si facilitati complexe: spa, piscina, terenuri de tenis si terenuri de sport extrem, gradinita, scoala, restaurant, supermarket si banca.

Proximitatea, calitatea si gama larga de apartamente de 2,3 si 4 camere cu terasa pentru apartamentele de la etaj si curte pentru cele situate la parter, fac din Greenfield cea mai spectaculoasa locatie din Bucuresti.

Vino in Greenfield sa te convingi!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Be Sociable, Share!